Vi har delt opp vår hovedmeny
 i flere undermenyer ovenfor..


Hovedretter og Take Away

Et innbydende og delikat måltid skaper glede, harmoni, mental og psykisk velvære. Dette er alle grunnelementer som har vært med på å påvirke suksessen til det kinesiske kjøkken. 

Kinesiske retter tilbredes med fersk kjøtt og friske grønnsaker sammen, noe som gjør at maten inneholder mindre kalorier og blir mindre fet enn den vestlige mat. Kinesiske retter krever mye forarbeide mens selve steke / kokingen tar bare et par minutter. 

Grønnsakene holdes sprø og friske grunnet den korte koketiden over høy varme, enten tilbredt i sin egen kraft eller i små mengder med vann. Denne metoden sørger for at mineraler og vitaminer forblir i mat retten.

Kinesiske supper har vært en del av det kinesiske kjøkken for en lang tid. De lages rett ut fra ferske råstoffer som kylling, kjøtt og grønnsaker. De er ofte veldig smakfulle men kan også være lette både i fiber og smak. Likevel er ofte mange supper kompakte nok til at de kan være et lite måltid eller en forrett i seg selv.

Det Kinesisk kjøkken blir ofte oppdelt i tre hoved-regioner:
Beijing, Cantonese og Sichuan. Hver av disse med hvert sitt  eget særpreg på maten. Du kan lese mer om disse på forsiden vår.

Nesten alle våre retter kan også bestilles som Take Away.
Ring tel. 74 82 12 60 og vi har maten klar når du kommer for å hente den.